JORDNÄRA
Moder Jords otämjda döttrar som står med rötterna djupt i myllan.

Att leva djupt rotad i Moder Jord, i harmoni med djur och natur.

Jordnära tar oss i kontakt med kvinnor 
som känner en djup koppling till Moder Jord.

De som lever i symbios med de skiftande årstiderna 
och i samklang med naturens rytm.

De hör vindens viskningar och känner
hjärtslagen 
från Moder Jord under sina fötter.

De känner en djup vördnad och kärlek 
till henne och alla fantastiska varelser.

De kommunicerar med naturen och djuren 
och vet att vi alla är ett med Moder Jord.

JORDNÄRA är den fjärde fristående boken i Elementserien.

Tidigare böcker: ELDFÖDD, LUFTBURNA & VATTENSPEGLAR

Ett Speciellt Budskap från Eleonor Amora

Bästsäljande författare och grundare av Publishing House of Sovereignty, samt House of Sovereignty imperiet

Till varje kvinna som någonsin velat äga sin kraft, sin historia, sin suveränitet - jag välkomnar dig.

Det faktum att du är här betyder att du är färdig när det rör att följa någon annans väg, och att du är redo för att din röst ska höras. Du är redo att förändra världen med oss, genom att förstå att det alltid finns ett val och att vi alltid kan omskapa vår verklighet ett steg i taget..

Det är vad den här boken handlar om.

Kvinnorna i denna bok har förstått sin plats i världen 
genom sin kontakt med Moder Jord och naturen.

Ditt kapitel kan vara nästa ...

Jag skapade denna bok för att inspirera människor precis som du att göra det heliga arbete som vi kom hit för att göra, att omfamna din suveräna makt, inte vara rädd att använda din röst, forma din egen framtid och tillåta dig själv att få det fantastiska överflöd som är din födelserätt. Kom ihåg - du har också förmågan att bana ny väg!

Det är tid för dig att komma ihåg vem du är!

Möt kvinnokraften genom våra bidragande författare, peka över bilderna för inspiration:

Bara ett andetag senare så var hon borta. Resan mellan världarna hade startat.

- GULDGÅVAN

- Eleonor Amora

Ofta är det den bristande tilliten till vår egen förmåga som begränsar oss. Genom att förstå och acceptera din storhet som individ och hjärtats kunskap är många gånger nyckeln till att inte stå i vägen för sig själv.

- NATUREN, LIVET OCH JAG

- Kajsa Levander

Älskade barn. Jag talar till dig ur djupet av mitt hjärta. Ur min urgamla visdom och skönhet. Från mitt hjärta till ditt. Det är endast ditt hjärta som kan förstå vad jag nu kommer att berätta för dig.

- MODERNS ORD TILL SINA BARN

- Anna Parfa

Jag jobbar hårt för att hålla ihop. Känslorna stormar och tankarna går i 120 knyck. Jag vet och förstår att det är så här utveckling ser ut men samtidigt så är det ju otroligt jobbigt…

- ATT LÄRA KÄNNA SIG SJÄLV

- Margitha Eriksson

Jag tänkte; “Tänk om man kan ordinera levande växter som en slags medicin för att reda ut sina problem.” Den upptäckten vill nu blomma ut.

- MIN VÄG MED MODER JORD

- Eva Carlbom

I naturen finner vi allt som gör oss friska, starka och harmoniska. Om vi med själ och hjärta kan anamma denna sanning, skulle de flesta av västvärldens degenerativa sjukdomar elimineras, och därmed också mycket lidande.

- FÖLJ MED MIG UT I NATUREN OCH LÄK DIG SJÄLV

- Yvonne Henningsson

När skymningen sveper in, när höstvindarna är milda och svala, då händer något: det känns som om hela min själ öppnar sig, hjärtat är vidöppet och jag förenas med allt.

- ALLT SOM LEVER

- Karin Eriksson Hjelm

Energin flödade igenom mig och ut i mina händer. Jag visste inte vad jag skulle skapa och behövde heller inte tänka på det för det skedde bara, precis så som det skulle bli.

- MIN RESA HEM

- Hanna Friberg

Ögonblicket försvann. Hjärtslagen bleknade. Andetagen fanns kvar. Jag viskade ”Du bor i skogen, vackra. Gå hem.”

- VISDOMEN I DET VILDA

- Mira Hilaria Mård

Ni är inte på jorden för att platsa in i ett uppgjort kontrollsystem utan systemet ska skapas och vidga sig efter er dvs. expandera så att alla ges möjlighet till frihet och välmående.

- HANDEN PÅ HJÄRTAT

- Jessica Tindra Örtengren

Må vår medvetenhet ständigt bli upplyft genom träden och livet träd inom oss själva. Tills vi blomstrar som den explicita lotus som rest sig upp från den undre världen för att belysa mörkrets guld.

- URMODERNS VISDOM

- Yvonne Anana Kvistgaard

Det var inte känslan av död och krypande rädsla jag hade inom mig. Jag kände mig inte lurad. Det var istället liv, hopp och framtidstro.Och farmor hade kommit till slut, vilken glädje och tröst!

- MEDIUM - NEJ TACK!

- Cecilia Kivling

För varje steg som jag kryper närmare land, så strömmar kraften upp genom mina armar och ben. Mitt medvetande klarnar, min fysiska kropp synkroniseras med min energikropp och hela mitt system återfår sin balans.

- "JAG HAR DIG" / MODER JORD

- Sara Stenlind

Älska jorden med varje fotsteg och låt varje fotsteg bli en bön om att vandra i kärlek och skönhet. Jag går längs med den långa sandstranden vid havet, känner vinden i ansiktet, fladdrande i håret.

- MITT UPPVAKNANDE FRÅN MOTGÅNG TILL FRAMGÅNG

- Repanse Lejonhjärta Svansång Morgonstjärna

“Ditt själs ursprung är Earther, och din uppgift är att vandra i Shamanens fotspår…” Hennes ord fick tankarna att snurra i mitt huvud, och för ett ögonblick kände jag mig förvirrad. Skulle jag vara en Shaman? Och vad i hela friden är en Earther?

- AV JORD ÄR DU KOMMEN

- Charlotta Zaar

Det var verkligen inte förrän jag till fullo underkastat mig min själs boning i form av min fysiska kropp och dess begränsningar som jag kunde ta stegen till en ny livsupplevelse.

- LIVETS SKOLA

- Maria Gruvsjö

Jag upplever en starkare kontakt med mitt innersta jag, min essens. Jag låter min essens omfamna mig kärleksfullt i tomheten och plötsligt är inte tomheten lika tom. Min essens tar plats. Min essens fyller tomheten

- DJUREN I MITT HJÄRTA - LIV EFTER LIV

- Charlotte Björndotter

Möt Eleonor Amora…

Eleonor Amora är en internationellt hyllad expert inom energihealing, högt uppskattad som den främsta coachen för de andliga krigare som kallas Indigos. Eleonor är känd för sitt banbrytande arbete inom esoterik och är en prisbelönt internationell bästsäljande författare som har publicerat över tio bästsäljare.

Med över 25 års erfarenhet har Eleonor presenterats för sin auktoritet inom frekvensarbete och Indigons uppvaknande på tv, podcasts, radio och i tidningar. Hennes prisbelönta publikationer om skärningspunkten mellan kvinnlighet, entreprenörskap och metafysik har uppnått stor framgång.

Som en andlig filantrop och innovatör grundade Eleonor multiplex imperiet House of Sovereignty där hon är engagerad i att förändra liv genom att exponentiellt utvidga och stärka sitt samhälle av andliga rebeller. Hennes mediahus och bokförlag hjälper läsarna att ansluta sig till universum och deras medvetande på en djupare nivå.

Group-4

FÖR MEDIA OCH FÖRELÄSNINGSFÖRFRÅGNINGAR, VAR VÄNLIG KONTAKTA PRESS@HOUSEOFSOVEREIGNTY.COM

DRÖMMER DU OM ATT BLI EN BÄSTSÄLJANDE FÖRFATTARE? VI KAN HJÄLPA ATT GÖRA DINA DRÖMMAR TILL EN VERKLIGHET!

ELEONOR AMORA ÄR EN BÄSTSÄLJANDE FÖRFATTARE OCH ÄGARE AV HOUSE OF SOVEREIGNTYS MEDIAHUS - VÄRLDENS FRÄMSTA MEDIAPLATTFORM MED BOKFÖRLAGEN PUBLISHING HOUSE OF SOVEREIGNTY OCH UNFUCK PUBLISHING.

Vårt team har skapat många bästsäljande böcker för solo- och multiförfattarprojekt där Eleonors coachningsprogram kommer att stödja dig under hela resan - från skriv- och redigeringsstöd till design, marknadsföring och mer.

VÄNTA INTE – GÖR DIN RÖST HÖRD OCH BÖRJA REALISERA DINA DRÖMMAR I DAG! KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ VETA MER OM HUR VI HJÄLPER NYA FÖRFATTARE ATT BLI FRAMGÅNGSRIKA FÖRETAGARE GENOM ATT MAILA HELLO@HOUSEOFSOVEREIGNTY.COM