Var den förändring du själv vill se! Vi förändrar världen en person i taget...

I denna bok får vi träffa de som vägrar att anpassa sig till rådande normer. De som kliver utanför boxen, som inte låter sig placeras i en box. De som låter hjärtat och intuitionen leda dem. De som har en expertis inom olika områden men som ALLA har en gemensam nämnare, att skapa en ny bättre värld och en ny bättre framtid för oss alla, moder jord, naturen och djuren.
 

Fira lanseringen av den efterlängtade boken Banbrytare med våra otroliga författare på vårt virtuella symposium från 5 till 9 juli!

Följ med oss för att höra exklusiva expertintervjuer, delta i masterclasses om ämnen som läkning från sorg, resan till självkärlek, till uppkomsten av feminin energi och så mycket mer! Deltagarna kommer också att få virtuella goodiebags inklusive rabatter på meditationssessioner, böcker och kurser från vår elitpanel av författare.

Få din gratisbiljett när du går med i väntelistan nedan.

Ett Speciellt Budskap från Eleonor Amora

Bästsäljande författare och grundare av Publishing House of Sovereignty, samt House of Sovereignty imperiet

Till varje kvinna som någonsin velat äga sin kraft, sin historia, sin suveränitet - jag välkomnar dig.

Det faktum att du är här betyder att du är färdig när det rör att följa någon annans väg, och att du är redo för att din röst ska höras. Du är redo att förändra världen med oss, genom att förstå att det alltid finns ett val och att vi alltid kan omskapa vår verklighet ett steg i taget..

Det är vad den här boken handlar om.

Kvinnorna i denna bok har förstått att de måste axla manteln av sitt ledarskap och att dela med sig av sin kunskap för att bana väg till något nytt genom att visa att det gamla paradigmets sanningar inte längre står oemotsagda.
Men ditt kapitel kan vara nästa ...

Jag skapade denna bok för att inspirera människor precis som du att göra det heliga arbete som vi kom hit för att göra, att omfamna din suveräna makt, inte vara rädd att använda din röst, forma din egen framtid och tillåta dig själv att få det fantastiska överflöd som är din födelserätt. Kom ihåg - du har också förmågan att bana ny väg! för att världen ska göra detsamma.

Ditt kapitel kan vara nästa ...

Jag skapade denna bok för att inspirera människor precis som du att göra det heliga arbete som vi kom hit för att göra, att omfamna din suveräna makt, inte vara rädd att använda din röst, forma din egen framtid och tillåta dig själv att få det fantastiska överflöd som är din födelserätt. Kom ihåg - du har också förmågan att bana ny väg!

Det är tid för dig att komma ihåg vem du är!

Möt den nya tidens ledare genom våra bidragande författare, peka över bilderna för inspiration:

Pandemin har bjudit på både moderna bokbål och global censur, vilket gör att det är upp till de modiga att använda sina röster för att skapa en värld där vi fortfarande kan leva i frihet och suveränitet.

- Eleonor Amora

Jag läste någonstans för länge sedan att alla människor man är med, på ett eller annat sätt sexuellt, om så bara en kyss, lämnar DNA-spår i våra egna kroppar...

- Konsten att leva ett orgasmiskt liv

- Ida Rundberg

Det var ofattbart att jag levde vidare, trots att det gjorde så ont att solen borde ha slutat lysa, jorden borde ha slutat rotera, vinden borde ha mojnat och regnet borde ha slutat att falla.

- Ella-Lisas gåva till världen

- Anna Parfa

Synsättet att en tom vårdsäng är livsfarlig för ekonomin medan tre överbeläggningar inte är livsfarlig för patienterna.

- Vetenskapen framför allt.

- Lotta Assarsdotter

Gunilla, skillnaden är att andra healers läker klientens yttre lager, ungefär som en Alvedon tar bort huvudvärk det vill säga tillfällig effekt, medan du läker de djupa lagren likt penicillin som tar bort den onda bakterien det vill säga långvarig effekt.

- Den helande länken

- Gunilla Fazal

Det är här, i krisen, som vi kan koppla ihop oss med vår kärna, med vår sanna och råa kraft. Det är i det här ögonblicket som vi kan sätta den första grundstenen till ett omfattande energiskifte.

- Få livet du inte vill ha semester ifrån

- Mira Mård

Att blicka framåt, för att se sig själv bakåt, kan verkligen sätta igång processer inom dig. Plötsligt blir det så tydligt för dig att du är värd att älska dig själv.

- Resan till att älska sig själv

- Nathalie Törnlund

Jag kunde se riktigt snabba förändringar på de jag behandlade, bara på ett par timmars behandling så såg jag hur energin ändrades i deras ansikten och ögonen fick liv. Gladare, lättare i sinnet, blodcirkulation och energi!

- Frekvensterapi - framtidens medicin

- Sofie Bengtsson

Att leva i samklang med naturen och med djuren ger perspektiv till allt det artificiella: samhällets krav och förväntningar, och de digitala delarna av vår värld.

- Huvudet i molnet och fötterna i myllan.

- Hanna Söderback

De allra bästa delarna i mitt liv har alltid kommit utan garantisedel. Förändringarna fortsätter att be oss alla om att bära det hopp som förändringen innehåller i våra hjärtan, att lyssna djupt inom och följa kallet från våra själars djup...

- Livets alkemi~ Livets guld

- Yvonne Anana Kvistgaard

Med kärlek, respekt och förståelse för de olika individernas behov kan klyftorna i kommunikationen mellan djur och människa överbryggas.

- Heart 2 Heart Communication - Djurambassadör

- Kajsa Levander

En mångsidig, artegen kost är grunden till god hälsa för hundar och katter. Vi kan alltid lita på att Moder Jord har den bästa kunskapen om vad de är avsedda att äta.

- Från vanlig hundägare till expert inom naturlig utfodring

- Malin Ekblom

Du som klär dig i djävulens kostym som smyger runt på natten och när dig på andras sorg och tårar. Du som tog min värdighet, du trampade på min själ, du sargade mitt väsen. Du tog min sanning….

- Djävulen blev min läromästare.

- Ann-Loou Torell

Utan ord. Under vattnet I Thailand, träffade jag min man för första gången. Det var magiskt. Han var från en helt annan värld. En värld jag hade undvikit. Att bli sedd. Att göra rörelser utöver det vanliga. Att ta plats.

- Att bli livslevande artist

- Naja Anna Callmann-Hinke

Ditt undermedvetna styr dig mer än du tror i din vardag. Med hjälp av hypnos kan vi uppgradera ditt psyke så att du kan lösa dina inre konflikter, bli maximalt i synk med dig själv och åstadkomma mer av vad du vill i livet!

- Hypnos- en väg till frihet!

- Boel Björkenwall

En ny tid är här för den feminina energin att flöda. Prästinnan i mig vill visa vägen för oss kvinnor, vägen att fullt ut kliva in i vår kraft i kontakt med Moder Jords fantastiska stöd.

- Min väg som Prästinna, om feminint ledarskap

- Johanna Stjerndahl

Den duktiga flickan tog hjälp av sin inre kåta slampa och sin inre drottning för att kliva ut ur sin offerroll. Genom att äga sina feminina arketyper så klev hon ut i sin kraft! Välkommen till vägen mot det mogna feminina ledarskapet.

- Det mogna feminina ledarskapet

- Sofia Cerne

Då en helhetsinriktad Hälsocoach kan förebygga 80% av våra kroniska sjukdomar, borde samhället utbilda och tillgodose dessa.

- Hälsocoachen

- Yvonne Henningsson

När vi organiserar med hjärtat så lär vi känna vår unika tidlösa gnista, vår känsla för vilka vi innerst inne är. Vi blir trygga i våra val, både när vi släpper taget och när något nytt behöver flytta in.

- Att organisera med hjärtat

- Ulrika Persdotter Dahlberg

Om kroppen får alla näringsämnen den behöver. Om vi tar bort alla gifter och saker som stör. Utesluter födoämnen som belastar. Läker gamla fysiska och psykiska trauman och får en bättre tarmflora. Hur långt kan vi komma då?

- Från vanligt till ovanligt på 45 sekunder

- Malin Gyllsdorff

Möt Eleonor Amora…

Eleonor Amora är en internationellt hyllad expert inom energihealing, högt uppskattad som den främsta coachen för de andliga krigare som kallas Indigos. Eleonor är känd för sitt banbrytande arbete inom esoterik och är en prisbelönt internationell bästsäljande författare som har publicerat över tio bästsäljare.

Med över 25 års erfarenhet har Eleonor presenterats för sin auktoritet inom frekvensarbete och Indigons uppvaknande på tv, podcasts, radio och i tidningar. Hennes prisbelönta publikationer om skärningspunkten mellan kvinnlighet, entreprenörskap och metafysik har uppnått stor framgång.

Som en andlig filantrop och innovatör grundade Eleonor multiplex imperiet House of Sovereignty där hon är engagerad i att förändra liv genom att exponentiellt utvidga och stärka sitt samhälle av andliga rebeller. Hennes mediahus och bokförlag hjälper läsarna att ansluta sig till universum och deras medvetande på en djupare nivå.

Group-4

FÖR MEDIA OCH FÖRELÄSNINGSFÖRFRÅGNINGAR, VAR VÄNLIG KONTAKTA PRESS@HOUSEOFSOVEREIGNTY.COM

DRÖMMER DU OM ATT BLI EN BÄSTSÄLJANDE FÖRFATTARE? VI KAN HJÄLPA ATT GÖRA DINA DRÖMMAR TILL EN VERKLIGHET!

ELEONOR AMORA ÄR EN BÄSTSÄLJANDE FÖRFATTARE OCH ÄGARE AV HOUSE OF SOVEREIGNTYS MEDIAHUS - VÄRLDENS FRÄMSTA MEDIAPLATTFORM MED BOKFÖRLAGEN PUBLISHING HOUSE OF SOVEREIGNTY OCH UNFUCK PUBLISHING.

Vårt team har skapat många bästsäljande böcker för solo- och multiförfattarprojekt där Eleonors coachningsprogram kommer att stödja dig under hela resan - från skriv- och redigeringsstöd till design, marknadsföring och mer.

VÄNTA INTE – GÖR DIN RÖST HÖRD OCH BÖRJA REALISERA DINA DRÖMMAR I DAG! KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ VETA MER OM HUR VI HJÄLPER NYA FÖRFATTARE ATT BLI FRAMGÅNGSRIKA FÖRETAGARE GENOM ATT MAILA HELLO@HOUSEOFSOVEREIGNTY.COM