Var den förändring du själv vill se!
Vi förändrar världen en person i taget...

I denna bok får vi möta passionerade kvinnor som skapar svallvågor genom livet.

Förbundna med månen, med det feminina, med intuitionen. Kvinnor har i alla tider betraktats som för känsliga och/eller för överväldigande.

De har ansetts ta för stor plats och vara alltför intensiva. För raka, för högljudda, för vilda, för starka, för krävande, för politiska, för smarta, för karismatiska. För att de har vågat stå upp för sig själva. För sin sanning.

Kvinnorna i boken följer sin intuition, sina känslor och sina översvämmande hjärtan för att förändra världen.

VATTENSPEGLAR är den tredje fristående boken i Elementserien.

Tidigare böcker: ELDFÖDD & LUFTBURNA

Ett Speciellt Budskap från Eleonor Amora

Bästsäljande författare och grundare av Publishing House of Sovereignty, samt House of Sovereignty imperiet

Till varje kvinna som någonsin velat äga sin kraft, sin historia, sin suveränitet - jag välkomnar dig.

Det faktum att du är här betyder att du är färdig när det rör att följa någon annans väg, och att du är redo för att din röst ska höras. Du är redo att förändra världen med oss, genom att förstå att det alltid finns ett val och att vi alltid kan omskapa vår verklighet ett steg i taget..

Det är vad den här boken handlar om.

Kvinnorna i denna bok har förstått att de behövde omfamna allt de är, för att världen ska göra detsamma.

Ditt kapitel kan vara nästa ...

Jag skapade denna bok för att inspirera människor precis som du att göra det heliga arbete som vi kom hit för att göra, att omfamna din suveräna makt, inte vara rädd att använda din röst, forma din egen framtid och tillåta dig själv att få det fantastiska överflöd som är din födelserätt. Kom ihåg - du har också förmågan att bana ny väg!

Det är tid för dig att komma ihåg vem du är!

Möt kvinnokraften genom våra bidragande författare, peka över bilderna för inspiration:

Är man inte tillräckligt blid och vänlig så ses man som mörk och ond. Är man inte tillräckligt positiv så är man negativ. Polariteter är faktiskt synnerligen starka i den andliga communityn, där acceptans borde förespråkas.

- INGET MER JÄVLA LAGOM!

- Eleonor Amora

Förståelsen jag vunnit i förlåtelseprocessen över de livsval jag gjort har gett mig insikter av följande slag. En gammal själs livsväg i detta jordeliv är en sökandes väg, den går mötandes igenom normens illusioner och ideal.

- Min Karta Mitt Liv Mitt Varför

- Mikaela Hult

Avundas dom som öppet utövar tex yoga på en strand på semestern eller på någon brygga eller var som trots att det är folk runt. Det är något vackert och fridfullt över dom.

- Att våga släppa kontrollen!

- Marie Gellerstedt Bergvall

Sorgen som flödar genom blod och ben, genom eter och väv, binder mig samman med de som vandrat stigarna. Gnistrande och som sammet möter mina fotsulor ekot av sång och trumma, jag är för alltid hållen.

- När Syster Sorg sätter sig … till bords

- Ewa Demahina

Lärdomarna började framträda som diamanter i den känslomässiga leran. För mig var det en fantastisk gåva i att se att se vad som händer om jag inte följer mitt livs syfte..

- Lyssna till hjärtats intelligens

- Kajsa Levander

Alla vi har varit med om det, att en älskad tigit istället för att säga ifrån. Att en älskad låtsas som att de inte kan göra något, när det egentligen handlar om att de inte vill göra något.

- Kvinnan i sjön

- Mira Mård

Han sätter igång spolningen av vindrutan mitt under en omkörning av en lastbil i mörker och regn så sikten försvinner totalt. Trodde i det läget att nu går det åt skogen på riktigt

- Leva med en alkoholist, blir ett liv i medberoende så länge som jag accepterar

- Malin Ledin

Magin att leva och dö som en fri och vild medicinkvinna är en resa genom tid och rum. Likt kondoren med sina kraftfulla visioner och skarpa perception så flyger hennes själ sin väg när tid är.

- Högmod går före fall

- Yvonne Anana Kvistgaard

Gå hem och gör i ordning alla dina papper. Med andra ord, gå hem och förbered dig på att dö, är det första jag tänker. Samlar ihop mig för att möta hennes blick. Hon tittar storögt och tomt tillbaka.

- Livet i dödens väntrum

- Maria Andreasson

Jag och mamma är starkt sammankopplade. Sammanlänkade. Som om den där navelsträngen två varv runt min hals för alltid har gjort sitt avtryck. Som om mamma har varit draken och jag den som håller i. Vi delar energi.

- Fridlyst maskros orkidébarn

- Jessika Björhn

Att göra mig av med detta skräp, detta bagage oavsett vad det kommer ur. Jag har bett om att få släppa det nu. Jag har bett änglarna att hjälpa mig att släppa taget om dessa känslor.

- När tankarna styr

- Margitha Eriksson

Självförlåtelse och självkärlek är A och O. Obalanser kan lösas upp, det vet jag. Inget är omöjligt. Att vara i balans är det mest naturliga för kroppen. Ibland behöver den bara lite hjälp i rätt riktning.

- Drömmen om ett barn

- Karen Fjeldheim Bruhn

Det känns överjordiskt och utomsinnligt. Du känner hur ni etablerar en direktförbindelse mellan era själar. Delfinen simmar rätt in i ditt innersta, in i din essens. En hisnande och befriande upplevelse.

- Själskontakt med havens änglar

- Charlotte Delphi Björndotter

Min berättelser handlar om en kapad medialitet där det visade sig att allt inte är rosa moln och fluff i andevärlden och att välja sin egen inre intelligens framför kanaliserade budskap.

- Det Falska Ljuset

- Lotta Assarsdotter

Möt Eleonor Amora…

Eleonor Amora är en internationellt hyllad expert inom energihealing, högt uppskattad som den främsta coachen för de andliga krigare som kallas Indigos. Eleonor är känd för sitt banbrytande arbete inom esoterik och är en prisbelönt internationell bästsäljande författare som har publicerat över tio bästsäljare.

Med över 25 års erfarenhet har Eleonor presenterats för sin auktoritet inom frekvensarbete och Indigons uppvaknande på tv, podcasts, radio och i tidningar. Hennes prisbelönta publikationer om skärningspunkten mellan kvinnlighet, entreprenörskap och metafysik har uppnått stor framgång.

Som en andlig filantrop och innovatör grundade Eleonor multiplex imperiet House of Sovereignty där hon är engagerad i att förändra liv genom att exponentiellt utvidga och stärka sitt samhälle av andliga rebeller. Hennes mediahus och bokförlag hjälper läsarna att ansluta sig till universum och deras medvetande på en djupare nivå.

Group-4

FÖR MEDIA OCH FÖRELÄSNINGSFÖRFRÅGNINGAR, VAR VÄNLIG KONTAKTA PRESS@HOUSEOFSOVEREIGNTY.COM

DRÖMMER DU OM ATT BLI EN BÄSTSÄLJANDE FÖRFATTARE? VI KAN HJÄLPA ATT GÖRA DINA DRÖMMAR TILL EN VERKLIGHET!

ELEONOR AMORA ÄR EN BÄSTSÄLJANDE FÖRFATTARE OCH ÄGARE AV HOUSE OF SOVEREIGNTYS MEDIAHUS - VÄRLDENS FRÄMSTA MEDIAPLATTFORM MED BOKFÖRLAGEN PUBLISHING HOUSE OF SOVEREIGNTY OCH UNFUCK PUBLISHING.

Vårt team har skapat många bästsäljande böcker för solo- och multiförfattarprojekt där Eleonors coachningsprogram kommer att stödja dig under hela resan - från skriv- och redigeringsstöd till design, marknadsföring och mer.

VÄNTA INTE – GÖR DIN RÖST HÖRD OCH BÖRJA REALISERA DINA DRÖMMAR I DAG! KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ VETA MER OM HUR VI HJÄLPER NYA FÖRFATTARE ATT BLI FRAMGÅNGSRIKA FÖRETAGARE GENOM ATT MAILA HELLO@HOUSEOFSOVEREIGNTY.COM